INFO

NATUURSTEEN


Duurzaam en ecologisch.

Natuurlijk en veelzijdig.

Betaalbaar en een echte meerwaarde.

TEGELS

Tegels uit Ierse Blauwe Hardsteen worden al eeuwenlang gebruikt in prestigieuze en imposante gebouwen in Ierland en Europa en staan zo bekend om hun klassieke en tijdloze elegantie. Het kwaliteitsvolle gamma Kilkenny Limestone muur- en vloertegels is verkrijgbaar in een waaier van verschillende stijlen en afwerkingen.


Meer info op www.kilkennylimestone.comNatuursteentegels van Ierse Blauwe Hardsteen geven interieurs een authentieke en tijdloze indruk.

Doordat het in alle weersomstandigheden slijtvast is, zijn er oneindig veel toepassingen voor Ierse Blauwe Hardsteen buitenshuis.

De Ierse Blauwe Hardsteen wordt ontgonnen uit dezelfde bank als de Belgische. De kwaliteit is dus vergelijkbaar. Ook deze tegels zijn mooi gezaagd en bewerkt.NATUURSTEEN

Gemaakt om de tijd te doorstaan.

SCHOUWEN

Een mooie schouw uit natuursteen tovert uw haardvuur om in een sfeervolle  centrale plaats van uw interieur. Het is een gezellige meerwaarde in uw woning. Niets is zo gezellig als 's avonds voor een knetterend vuur van uw open haard te zitten.


De mooie natuursteen materialen zijn bijzonder stijlvol te combineren in uw interieur (bv. in combinatie met een houten plankenvloer). Het geeft een stijlvolle uitstraling in uw landelijk interieur.


In onze showroom hebben we momenteel een 15-tal schouwen. Deze showroommodellen staan nu aantrekkelijk afgeprijsd.


Kom naar onze showroom om de beschikbare modellen te bekijken en te profiteren van deze kortingen.

Enkele voorbeelden

Wuytens A & M.

Copyright @ All Rights Reserved