OVER ONS

WAT DOEN WE

OVER ONS

Wij zijn een familiebedrijf dat altijd klaar staat om u met raad en daad bij te staan. Wij luisteren naar uw wensen en geven advies waar nodig.

SPECIALITEITEN

Alle maatwerk zoals keukenwerkbladen, trappen, badkamerafwerking, dorpels, plinten en portieken, sierschouwen en grafmonumenten. 

MATERIALEN

BLAUWE HARDSTEEN (ARDUIN)


Arduin bestaat in verschillende afwerkingen zowel voor binnen als voor buiten de woning. Het is een materiaal dat op elegante wijze zowel buitengevels als interieurs en tuinen doet opleven.


GRANIET


Graniet is hard en weinig poreus en heeft dus uitstekende technische eigenschappen. Voor keukenwerkbladen is graniet, vanuit technisch oogpunt, de beste keuze.

Ook voor grafzerken is graniet het beste geplaatst.

U vindt bij ons een ruime keuze. Bv. Jasberg, Absolut black, Kashmir White, Star Galaxy, Paradiso, Juperana, … .

MARMER


Marmer is een compacte materie, die tegelijk zacht aanvoelt en goed te bewerken is. In woningen zijn de hal, living en badkamer de favoriete plekken van marmer. Marmer is tijdloos en betaalbaarder dan veel mensen denken.

WITSTEEN

Witsteen is een zachter gesteente dan graniet of marmer. De aantrekkelijke kleurschakeringen, aders en fossiele resten van dieren en planten geven kalksteen een prachtige natuurlijke uitstraling.

COMPOSIETSTEEN


Dit is een ideaal oppervlak voor keukens en badkamers. Bovendien is het verkrijgbaar in talloze kleurschakeringen die onnoemelijk veel decoratiemogelijkheden bieden.

Wuytens A & M.

Copyright @ All Rights Reserved